en met wie werk ik dan samen?

Over Studio1989

“Als jij het idee hebt, en wij de kennis en kunde dan hoeven we alleen nog maar een goed gesprek te hebben!”

01. eerlijk & transparant

Eerlijkheid en transparantie zorgen voor open en duidelijke communicatie. Wij zijn eerlijk naar jou en we vragen dan ook dat jij ook open bent tegen ons. Dus zeg het alsjeblieft als ik een stuk spinazie tussen m’n tanden heb!

02. loyaal & betrouwbaar

Wij zijn als een beste vriendin waarvan je niet wist dat je die miste. We moedigen je aan, delen ideeën voor jou en je bedrijf en respecteren je tijd en input op elk punt gedurende het project (en daarna).

03. sociaal & fun

Samen bereik je meer. Dat is gewoon een feit. Wij willen dan ook graag samenwerken met andere ondernemers! Plezier maken is daarbij natuurlijk ook belangrijk, work hard – play hard!

maar wie doet dan al het harde werk?

HET TEAM

Nicky van Riggelen

Creatieveling & Mensen-mens

Naast mijn passie voor vormgeven en design ben ik ook gek van stationery, een doorgewinterde Disney fanaat en heb ik een zwak voor hopeloos romantische boeken en films.. oja én pizza!

Buckles "Buck"

Papierversnipperaar & Prof. Knuffelaar

“Draw me like one of your French girls”
Ben ik niet de leukste teckel die je ooit gezien hebt? En nu je er toch bent… wil je mij vast wel even aaien toch? Zei iemand pizza?

diensten

Waar we goed in zijn

branding

Het verhaal van jouw bedrijf uitgebeeld in een logo, huisstijl,slogan en andere communicatie middelen. Wij zorgen voor een sterke indentiteit!

communicatie

Een communicatieplan, positioneringsstrategie of meer inzicht in jou bedrijf nodig? Say no more! Wij helpen je verder!

webdesign

Is jouw website toe aan een frisse nieuwe look? Of moet je nog bij nul beginnen? Wij denken graag met je mee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

design

Alles waar jouw logo op kan! Van visitekaartje tot bedrijfswagen! Wij verzorgen de opmaak naar jouw smaak en zorgen voor een snelle levering.

creatief schrijven

Content nodig voor jouw website of social media? Wij zetten jouw verhaal om in een pakkende teksten. Laat onze creatieve breinen hun werk doen.

we spreken graag een keer met je af!

contact